Comics are a hugely popular part of literature, through Batman even being thought about by plenty of as the 21st century"s greatest literary character.

You are watching: Which superhero displayed the curse of kordax at birth?

From the pages of our favorite comics to the huge screens of Hollywood and beyond, superheros room hugely popular! however how much do you really know about them?

The most well known superheroes are all family names now, such together Spider Man, Captain America, iron Man, T"Challa, Wonder Woman and Batman. Why no test your knowledge of these family favorites with this quiz top top superheroes? We room sure this superhero questions around the wonderful Four, DC Comics, Marvel and more will make you placed your reasoning cap on! If you enjoy this superhero quiz game, friend might additionally like our Batman trivia and Guardians that The Galaxy trivia too.

Superheroes DC Comics Trivia Questions

Answer this DC superheroes quiz come test her level the DC Comics knowledge, how much do you know?

1. Question: who is the archenemy that Aquaman?

Answer: Malefic.

2. Question: that does penis Grayson take the surname of "Nightwing" in honor of?

Answer: Superman and also Batman.

3. Question: who originally eliminated Superman in the 1993 comic?

Answer: Doomsday.

4. Question: surname the 2nd most trusted hero in the justice League?

Answer: prick Grayson.

5. Question: Who, in the DC universe, has actually a greater IQ 보다 Batman?

Answer: Lex Luthor.

6. Question: once was Harley Quinn"s an initial appearance in the DC universe?

Answer: September 1992 in "Batman: man Series" in the episode title "Joker"s Favour".

7. Question: walk Wonder Woman ever before get a solo comic book?

Answer: Yes.

8. Question: which superhero is actually quicker than Superman?

Answer: The Flash.

9. Question: What to be The righteousness League"s very an initial comic publication called?

Answer: "Justice organization Of America".

10. Question: What creature was Starro?

Answer: A starfish.

11. Question: surname the seven official members of The justice League?

Answer: Batman, Wonder Woman, Superman, Aquaman, The Flash, eco-friendly Lantern and also the Martian Manhunter.

12. Question: who was Aquaman"s sidekick?

Answer: Aqualad.

13. Question: What was Superman"s genuine name top top the planet Krypton?

Answer: Kal-El.

14. Question: What was the surname of Batman"s Butler?

Answer: Alfred Pennyworth.

15. Question: surname the member the The Justice organization who is among the strongest telepaths in the DC universe?

Answer: Martian Manhunter

Marvel Comic Superhero Trivia video game Questions

Superheroes space not simply known because that being all-powerful, they room much much more than that. Prize this superhero quiz come test her Marvel knowledge!

16. Question: who is Daredevil"s arch nemesis?

Answer: Kingpin.

17. Question: wherein was Natasha Romanoff born?

Answer: The Soviet Union.

18. Question: that manipulated Bruce Banner right into attacking Blonsky?

Answer: basic Ross.

19. Question: i m sorry mutant time travels in the comic "X-Men: work Of Future Past"?

Answer: Kitty Pryde.

20. Question: Who created Captain America?

Answer: Jack Kirby and also Joe Simon.

21. Question: wherein does Iron man "s origin story begin?

Answer: Vietnam.

22. Question: What is the surname of the X-Men"s plane?

Answer: X-Jet, Blackbird.

23. Question: who said, "with great power comes an excellent responsibility"?

Answer: Ben Parker.

Superheroes Quiz Questions around The Movies

Quiz the work away through these amazing youngsters superhero trivia questions!

24. Question: that played the role of Superman in "Superman: The Movie" (1978)?

Answer: Christopher Reeve.

25. Question: that played the duty of blade in the 1998 film?

Answer: Wesley Snipes.

26. Question: Which character is the rogue in the first Spider male movie?

Answer: The eco-friendly Goblin.

27. Question: i beg your pardon producer make a cameo in "Wonder Woman"?

Answer: Zack Snyder.

28. Question: Matt Murdock is whose mystery identity?

Answer: Daredevil.

Name The Superhero Quiz

*

Answer this quick collection of questions and also answers to discover out if girlfriend really know all there is to know around superheroes! deserve to you gain these superhero movie trivia questions and also answers right? these superhero quiz questions have been crafted particularly to leave her mind boggled!

29. Question: Whose secret identity is Peter Parker?

Answer: Spider Man.

30. Question: surname the superhero who began as one Iron male antagonist?

Answer: black color Widow.

31. Question: which superhero is likewise known together Princess Diana that Themyscira?

Answer: Wonder Woman.

32.Question: that is the founder and leader that the X Men?

Answer: Professor X/Charles Xavier lead the X Men.

33. Question: that was the an initial superhero ever?

Answer: The Phantom, this character debuted on 17 February 1936.

34. Question: Whose genuine name is wade Wilson?

Answer: Deadpool.

35. Question: Which character is played by the so late actor Chadwick Boseman?

Answer: T"Challa/Black Panther.

36. Question: name the flammable Marvel superhero?

Answer: human Torch.

37. Question: i m sorry superhero gets their strength from a magic ring?

Answer: environment-friendly Lantern.

38. Question: that was the very first female superhero ?

Answer: Fantomah.

Easy Superhero Trivia because that Kids

Superheroes came to be a part of ours childhood and, many thanks to the boost in superhero movies, your names have actually now to be engraved in the minds of the younger generations too. Inspect out this straightforward quiz full of superhero trivia for younger fans.

39. Question: was Captain America born through powers?

Answer: No.

40. Question: where does Spider guy shoot his web from?

Answer: His wrist.

41. Question: that is Iron man married to?

Answer: Pepper Potts.

42. Question: who is the leader of The wonderful Four?

Answer: Reed Richards.

43. Question: What is Captain America"s genuine name?

Answer: Steve Rogers.

44. Question: How many members room there in the original Avengers?

Answer: Six.

45. Question: how did Peter Parker get his one-of-a-kind powers?

Answer: He to be bitten by a radiation spider.

46. Question: How plenty of PhDs does Bruce Banner have?

Answer: Seven.

Hard Superhero Trivia

These superhero trivia facts will certainly be really tough to solve, for this reason let"s watch if you have the right to answer these Marvel and also DC superhero trivia questions. That can give the finest comic superhero trivia answers? Remember that this superhero quiz for kids take a many of knowledge to win!

*

47. Question: can you name the online manage used by Bruce Wayne?

Answer: JonDoe297.

48. Question: that was the chairman that the Avengers when "Avengers West Coast" was sanctioned?

Answer: Vision.

49. That is considered the irradiate to Batman"s darkness?

Answer: Robin.

See more: How To Hide A Tongue Ring - How To Hide A Tongue Piercing!

50. Question: i beg your pardon superhero displayed the curse that Kordax at birth?

Answer: Aquaman.

Here at aramuseum.org, us have carefully created lots of interesting family-friendly trivia for everyone to enjoy! If you chosen our suggestions for superheroes trivia, climate why not take a look in ~ our Avengers trivia, or black color Panther trivia because that more?